Nieuws

40% korting op alle Boeddhabeelden.

Onze voorraad Boeddhabeelden is erg groot en daarom houden wij een grote opruiming. Vanaf nu krijg je op alle Boeddhabeelden 40% korting. Dus wil je één cadeau geven of had je altijd al een voor jezelf willen kopen? Grijp dan nu je kans! Want dat je voor jezelf geen Boeddha mag kopen is een Westerse fabel.

Een gekregen Boeddha geeft geluk omdat het gebaar van het geven het beeld waarde toekent. Jezelf een Boeddhabeeld cadeau doen kan ook. Het verhaal dat dit ongeluk zou brengen is een fabeltje. De Boeddha staat voor goedheid en persoonlijke ontwikkeling. Het zou dus wel erg vreemd zijn als je door iets moois voor jezelf te kopen het ongeluk over jezelf af zou roepen.

Ken je de Lachende Boeddha? Dit is een Chinees beeldje van een flinke man, die breeduit ontspannen lacht terwijl een hele kudde kinderen over hem heen krioelt. De dikheid en de kinderen symboliseren materiële en geestelijke overvloed, het goede gezegende leven van iemand die de geheimen van het bestaan doorgrond heeft en nu met volle teugen geniet van al het goeds dat het leven te bieden heeft.
De Yogiman, Orang Malu kent vele benamingen, soms wordt hij ook het ingetogen mannetje of de weeping boeddha genoemd. Het verhaal achter hem is dat hij zich zo erg schaamde voor de mensheid, dat hij ervoor koos om in zijn welbekende houding een leven van meditatie te leven. Sommigen beweren dat hij zou huilen om het leed van de aarde, vandaar de benaming weeping boeddha. Toch is de Yogiman diep in zijn hart gelukkig, doordat hij vrede met zichzelf heeft gevonden en het innerlijke geluk heeft ontdekt.